Vacature Financial controller

Wil jij aan de slag binnen een groeiend bedrijf in een rol die nog niet in beton gegoten is en de rechterhand worden van onze Finance Director?

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Financial Controller

Wat ga je doen?

Samen met een team van 5 medewerkers gebruik je jouw hands-on mentaliteit en passie voor cijfers om de processen te blijven verbeteren binnen onze Nederlandse en buitenlandse entiteiten.  Periodiek lever je je bijdrage aan het opstellen van de financiële rapportages naar interne en externe stakeholders. Samen met de Business Controller werk je ook aan de commerciële rapportages en de afstemmingen tussen Business en Finance. Je bent Key-user in het implementatie project van ons nieuwe ERP systeem maar ook daarna in het continu verbeteren van de automatisering van de financiële processen.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt aantoonbare kennis van financiële administraties, in periodieke afsluitingen en het opstellen van jaarrekeningen.
  • Je beschikt over uitstekende kennis van MS office Excel, alsmede van administratieve softwarepakketten, bij voorkeur Microsoft Navision/Business Central.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent een proactieve zelfstarter die graag mee bouwt aan de groei van een organisatie

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie aan in een sterk groeiend internationaal bedrijf. Daarnaast geven we je de ruimte om eigen ambities te verwezenlijken binnen een team van collega’s waar je op kunt bouwen. Hier hoort een marktconform salaris bij.

Wie zijn we?

Met ruim 25 jaar ervaring in trading en distributie van chemische grondstoffen is KH Chemicals een betrouwbare partner geworden in de industrie. KH Chemicals is gevestigd in de omgeving van Rotterdam (Zwijndrecht) en heeft regionale kantoren in Dubai, Kiev, Moskou, Shanghai en New York.

Ons wereldwijde team bestaat op dit moment uit meer dan 70 enthousiaste en trotse medewerkers. Sinds begin 2019 is KH Chemicals 100% dochter van Ravago Chemicals. Meer informatie is te vinden op onze website www.khchemicals.com.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar jobs@khchemicals.com!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Back to careers

Scroll to Top